




Aftenkort
Fra kl. 17.00 – 21.00
FORRET
Tartar af koldrøget laks 98,-
Syrligt grønt – Citron mayo – Syltede havtorn
Blinis med ørredrogn 98,-
Rørt creme fraiche – Dild – Purløg – Rødløg
Kartoffelsuppe med porre 89,-
Bacon – Sprøde chips – Grønt
Der serveres hjemmebagt brød og rørt smør til alle forretter
HOVEDRET
Wienerschnitzel 209,-
300g af kalveinderlår – Kartofler – Ærter – Fyldt smørsauce samt “dreng”
Bøf Bearnaise 308,-
250g steak af økologisk kalvefilet fra Naturkød – sæsonens garniture – Sauce Bearnaise – Hertil pommes frites
Rørbæk Ribeye 328,-
250g økologisk Ribeye fra Naturkød – Sæsonens garniture – Pebersauce – Hertil pommes Rissoles
Rørt oksetartar 219,-
150g af okseinderlår – Rørt med tartarsauce bestående af cognac, tabasco, skalotteløg, kapers, purløg, og syltet sennepskorn – Hertil pommes frites og urtemayo
Unghane fra Hopballe Mølle 219,-
Stegt unghane ballotine – Sæsonens garniture – Stuvede svampe – pommes rissoles
Rørbæk´s stjerneskud 219,-
Dampet og stegt fladfisk – Rejer – Varmrøget laks – Citronperler – Mayo – Blandet salat – Grillet citron samt stegt brød – Hertil rød dressing
DESSERT
Pandekager 79,-
2 stk. pandekager – jordbær – Chokolade – Vanilje iscreme
Cheesecake med saltkaramel 98,-
Æblesorbet – Nougat – Friske bær
Lemon a la Rørbæk Sø 89,-
Lemoncurd – Karameliseret marengs – Syltede skovbær – Krystalliseret hvid chokolade
Børnemenuer
Fiskefilet eller Kyllingenuggets 79,-
Friteret fiskefilet eller kyllingenuggets – Remoulade – Ketchup – Grøntsagstave – Hertil pommes frites