Aftenkort

Fra kl. 17.00 – 21.00

FORRET

 

Tartar af koldrøget laks 98,-

Syrligt grønt – Citron mayo – Syltede havtorn

Blinis med ørredrogn 98,-

Rørt creme fraiche – Dild – Purløg – Rødløg

Kartoffelsuppe med porre 89,-

Bacon – Sprøde chips – Grønt

Der serveres hjemmebagt brød og rørt smør til alle forretter

 

 

HOVEDRET

Wienerschnitzel 209,-

300g af kalveinderlår – Kartofler – Ærter – Fyldt smørsauce samt “dreng”

Bøf Bearnaise 308,-

250g steak af økologisk kalvefilet fra Naturkød – sæsonens garniture – Sauce Bearnaise – Hertil pommes frites

Rørbæk Ribeye 328,-

250g økologisk Ribeye  fra Naturkød – Sæsonens garniture – Pebersauce – Hertil pommes Rissoles

Rørt oksetartar 219,-

150g af okseinderlår – Rørt med tartarsauce bestående af cognac, tabasco, skalotteløg, kapers, purløg, og syltet sennepskorn – Hertil pommes frites og urtemayo

Unghane fra Hopballe Mølle 219,-

Stegt unghane ballotine – Sæsonens garniture – Stuvede svampe – pommes rissoles

Rørbæk´s stjerneskud 219,-

Dampet og stegt fladfisk – Rejer – Varmrøget laks – Citronperler – Mayo – Blandet salat – Grillet citron samt stegt brød – Hertil rød dressing

DESSERT

Pandekager 79,-

2 stk. pandekager – jordbær – Chokolade – Vanilje iscreme

Cheesecake med saltkaramel 98,-

Æblesorbet – Nougat – Friske bær

Lemon a la Rørbæk Sø 89,-

Lemoncurd – Karameliseret marengs – Syltede skovbær – Krystalliseret hvid chokolade 

 

Børnemenuer

Fiskefilet eller Kyllingenuggets 79,-

Friteret fiskefilet eller kyllingenuggets – Remoulade – Ketchup – Grøntsagstave – Hertil pommes frites