Vi har lokaler med plads op til 170 gæster.

 
Vores smukke lokaler indbyder til alle slags arrangementer.
Vi ønsker at give vores gæster en god oplevelse udover det de forventer, ligesom vi ønsker at skabe hygge og mindeværdige oplevelser.

Lokaler

På Restaurant Rørbæk Sø er alle vores lokaler indrettet med hygge og samvær for øje.

 

Beliggenheden midt i naturen ved Rørbæk sø, omkranset af skov, har også sat sit præg på indretningen, som er holdt i engelsk herregårdsstil med mørke paneler og møbler. Enkelte trofæer pryder væggene sammen med spejle, og lokalerne er pyntet med flotte lysestager. De store vinduespartier giver et smukt lys i alle vores lokaler. 

Vi har fire lokaler, til dig, som ønsker at holde et arrangement på Restaurant Rørbæk Sø.

1. Restauranten

Dette lokale har tidligere været brugt som vores a la carte restaurant. Lokalet har 2 store vinduespartier med udsigt over den smukke sø. Indretningen i lokalet er suppleret med en åben pejs og en vingrotte, der skaber ekstra hygge. Fra lokalet er der udgang til terassen, hvor der i sommerperioden er opstillet borde og stole, der frit kan benyttes ved arrangementer i Restauranten. Ved arrangementer med buffet kan lokalet rumme op til 48 personer (bordopstilling ved 3 langborde á 17, 17 og 14 personer). Ved arrangementer uden buffet kan lokalet rumme op til 56 personer (bordopstilling ved 4 langborde á 17, 17,14 og 8 personer). Ønskes der andre bordopstillinger kan lokalet rummet max. 40 personer.

 

2. Skovriderstuen

 

I vores selskabslokale Skovriderstuen har vi plads til enten 2 selskaber á max. 40 gæster eller 1 større selskab på max 80 gæster. Til kaffe- og busselskaber kan Skovriderstuen totalt rumme 110 gæster, men såfremt der er tale om arrangementer med buffet og/eller middagsselskaber kan vi dække op til max. 80 gæster. Skal lokalet bruges af 2 separate selskaber, bliver det delt med en lydisoleret skillevæg, ligesom begge lokaler en flot udsigt over søen.

 

3. Riddersalen

I vores største lokale Riddersalen kan vi byde op til 170 spisende gæster velkommen. I Riddersalen er der mulighed for at sidde ved runde borde. Lokalet er indrettet med stole og borde, der sammen med den smukke belysning skaber en skøn atmosfære i lokalet. 

 

Kontakt os på info@rrbs.dk, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for afholdelse af din næste fest.